Zdravko Čolić za doček Nove godine u Poreču

Porečane i mnogobrojne goste u 2019. godinu svojim svevremenskim hitovima koje vole sve generacije uvest će Zdravko Čolić, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare na kojoj su sudjelovali gradonačelnik Poreča Loris Peršurić, direktor TZ Grada Poreča Nenad Velenik, predstavnica Valamar Riviere Vlatka Ilečić Arklinić i predstavnica Plave lagune Eva De Zan Prusina, te referent za manifestacije Sergio Pavat. Naime, i ove su se godine Gradu Poreču-Parenzo u organizaciji događaja pridružile Turistička zajednica Grada Poreča, Valamar Riviera i Plava laguna, a sponzor izvođača je Schweppes.

– Ovaj doček predstavlja odličan primjer suradnje između javnog i privatnog sektora i siguran sam da će naš Trg slobode za doček Nove godine okupiti tisuće gostiju jer se radi o jednom od najvećih glazbenika ovih prostora. Posljednjih godina bilježimo lijepe rezultate tijekom prosinca, posebice novogodišnjih praznika, a vjerujemo da će ovaj doček u našem gradu okupiti brojne Porečanke i Porečane i goste, rekao je gradonačelnik Poreča Loris Peršurić.

Čolić u Poreč dolazi s još 13 članova benda, predgrupa će mu biti Replay band, a s obzirom na to da se očekuje veliki broj ljudi, Zagrebačka ulica zatvorit će se za promet za vrijeme proslave Nove godine. Dodajmo tome kako su u tijeku intenzivne pripreme trećeg izdanja Adventa Poreč, koji će kroz mjesec dana prosinca u porečkoj starogradskoj jezgri ugostiti brojne koncerte, predstave, besplatno klizalište i dodatna događanja. Uz glavni doček na Trgu, u Poreču će biti organiziran i doček za najmlađe u podne na Staru godinu, paralelni doček na Trgu Matije Gupca te repriza dočeka 1. siječnja.

http://www.porec.hr

%d bloggers like this: