Zdravko Čolić 14. veljače 2015. nastupa u Osijeku

Prošli puta je Čolić u Osijeku nastupio prije pet godina

Punih pet godina nakon što je prvi i jedini put nakon Domovinskog rata – 27. prosinca 2009. – gostovao u najvećem slavonskom gradu, popularni sarajevski pjevač Zdravko Čolić ponovno će pohoditi Osijek, i to 14. veljače 2015., dakle na samo Valentinovo!

Podsjetimo, Čola je građane ne samo Osijeka nego i Slavonije i Baranje, ali i okolnih zemalja (Bosne i Hercegovine i Srbije), oduševio u prepunoj nastavno-sportskoj dvorani Gradski vrt, gdje se te prosinačke večeri natiskalo gotovo 7.000 posjetitelja. Sada će doći pjevati na istu lokaciju, a organizator je osječka Agencija Koncert.

143579

– Da, mogu potvrditi da smo već rezervirali dvoranu i da su pregovori u završnoj fazi. Ostalo je samo još dogovoriti neke detalje i potpisati ugovor. Dan zaljubljenih je idealan za izvođača poput Čole, a vjerujem da će to ponovno biti spektakl za građane Osijeka i sve ostale koji dođu na koncert. Uskoro ćemo objaviti i cijene ulaznice i mjesta na kojima će se prodavati – potvrdio nam je jučer Domagoj Jukić, voditelj Agencije Koncert.

Inače, Čola stiže u sklopu hrvatske miniturneje, na kojoj će „posjetiti“ i Zagreb, a osječki organizatori obećavaju sličnu raskošnu produkciju. Podsjetimo, ove godine Čolić je izbacio već 14. studijski album, koji nosi zanimljiv naslov „Vatra i barut“, a u izdanju diskografske kuće Hit Records je dvanaest novih pjesama, čiji su autori većinom Marina Tucaković i Momčilo Bajagić Bajaga, kao i sam Čolić. Prvi put na albumu se kao suradnici pojavljuju i autori iz Zagreba, Antonija Šola i Bruno Kovačević, te iz Sarajeva Maya Sar. Za odlične aranžmane i još bolju produkciju zaslužni su Nikša Bratoš i Voja Aralica. Album su svojim gostovanjem začinili Goran Bregović i Vlatko Stefanovski, koji je svojom gitarskom izvedbom naslovnu pjesmu „Vatra i barut“ doveo do samog savršenstva, a možda se netko od njih pojavi i na osječkom koncertu.

Tomislav LEVAK

Izvor: http://www.glas-slavonije.hr/248108/9/Zdravko-Colic-14-veljace-2015-nastupa-u-Osijeku

%d bloggers like this: