Vaše nove poruke za Čolu

Ovdje možete ostaviti vaše poruke i sve ono što biste željeli da Čola zna i da stigne do njega. Da bi se Vaša poruka pojavila morate sačekati da je odobri moderator sajta. Na ovu meru smo bili prinudjeni nakon velikog broja nezeljenih (spam) poruka koje su nam do sada stizale.

Vaše stare poruke su arhivirane i možete ih pronaći ovdje i ovdje

Za poslovne kontakte molimo vas da, kao i do sada, koristite nas e-mail

231 comments

 1. Pozdrav,
  Kada Vas možemo ponovo očekivati u Tuzli?

 2. Dragi Čola,

  Moja mama i ja smo Vaši veliki fanovi, i volele bismo da znamo da li imate u planu još neki koncert uskoro u Beogradu ili Novom Sadu?

  Puno pozdrava iz Kikinde

 3. Čola legendo naša, sta da se kaze za tebe sve je suvišno! Pozdrav i sretna nova godina, puno sreće zdravlja i ljubavi tebe I tvoju familiju da prati!

 4. vesna 959 rođ

  ..tebe čuvam za kraj..Čolo, Čolo – da ti kažem nešto još , LJUBAV nije samo riječ, TI možeš sve . TI si moja zvijezda Danica, tvoje oči su ogledalo duše

 5. Blago majci koja te rodila! Živ bio 100 godina dragi Zdravko.Predlažem da ,uz cd,objaviš i vinil izdanje.Ima nas koji još uvek volimo gramofonske ploče. Svako dobro Čola!

 6. vesna 959 rođ

  dat će ti Bog kuću punu naroda kad se tvoje kćeri budu udavale, i zvani i nezvani će doći da pjesma tvoja zamiriše njima i svatovima . nikad nijesam odila u Sarajevo ali ..zbog tebe.. pok. Kema i D avorina volim Sarajevo. Srećna ti nova godina koju slaviš u svoj rodni grad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

%d bloggers like this: