Vaše nove poruke za Čolu

Ovdje možete ostaviti vaše poruke i sve ono što biste željeli da Čola zna i da stigne do njega. Da bi se Vaša poruka pojavila morate sačekati da je odobri moderator sajta. Na ovu meru smo bili prinudjeni nakon velikog broja nezeljenih (spam) poruka koje su nam do sada stizale.

Vaše stare poruke su arhivirane i možete ih pronaći ovdje i ovdje

Za poslovne kontakte molimo vas da, kao i do sada, koristite nas e-mail

237 comments

 1. Ana Lešković

  Vaš sam ogroman fan i bila sam oduševljena kad ste najavili da dolazite u Prag (16.12.2018.). Naime, imam jednu želju. Ako je moguće da izvedete pjesmu „Kažeš da ti nekad izgledam ko Dunav“. To mi je Vaša najdraža pjesma, a znam da ju ne izvodite inače. Hvala.

 2. Pozdrav iz Osijeka! Da li u sklopu turneje planirate i dolazak u naš grad 2019. Mame (’64 i ’67) i kćeri (’93 i blizanke ’96) su spremne za tulum 🤗

 3. Dobar dan.
  Ja sam Ana iz Makedonije, slučajno sam vas našla na internetu, pa sam odlučila da pišem. Radi se o mojoj prijateljici takođe iz Makedioniji koja obožava Zravko Čolić, ali nikako ne može doći do njega. Ona nikad nije bila na njegov koncert, iz opravdanih razloga, ali to joj ne predstavlja nikakav problem da ga ne obožava i sluša po 24 sata na dan 🙂 Godinama sam nju slušala kako prepričava o njega 🙂 kako je on najbolji pjevač, kako su njegove pjesme sve dobre, itd….. Jel je moguće da se joj ispuni životna želja, njen životni san, da dođe do njega, da ga zagrle, slikati se sa njega? Jel je to izvodljivo jer smo iz Makedonijie HVALA…

  Lijep pozdrav Ana iz Makedonije!

 4. Marek Sokołowski

  Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin. Sto lat !

 5. Pozdrav,

  Da li imate u planu turneju po Kanadi (Ottawa, Montreal, ….)?

  Amna

 6. Pozdrav, pevala sam Tvoje lepe pesme u proslosti ( onda kupovali mi Tvoje ploće moji voljeni Jugosloveni ) a sada zivot me je tako iznenadio, da sasvim slućajno bila sam na koncertu u SARAJEVU i nikada necu ga zaboraviti. Lep pozdrav od jedne Poljakinje, koja Te obożava.

 7. Pozdrav,
  Kada Vas možemo ponovo očekivati u Tuzli?

 8. Dragi Čola,

  Moja mama i ja smo Vaši veliki fanovi, i volele bismo da znamo da li imate u planu još neki koncert uskoro u Beogradu ili Novom Sadu?

  Puno pozdrava iz Kikinde

 9. Čola legendo naša, sta da se kaze za tebe sve je suvišno! Pozdrav i sretna nova godina, puno sreće zdravlja i ljubavi tebe I tvoju familiju da prati!

 10. vesna 959 rođ

  ..tebe čuvam za kraj..Čolo, Čolo – da ti kažem nešto još , LJUBAV nije samo riječ, TI možeš sve . TI si moja zvijezda Danica, tvoje oči su ogledalo duše

 11. Blago majci koja te rodila! Živ bio 100 godina dragi Zdravko.Predlažem da ,uz cd,objaviš i vinil izdanje.Ima nas koji još uvek volimo gramofonske ploče. Svako dobro Čola!

 12. vesna 959 rođ

  dat će ti Bog kuću punu naroda kad se tvoje kćeri budu udavale, i zvani i nezvani će doći da pjesma tvoja zamiriše njima i svatovima . nikad nijesam odila u Sarajevo ali ..zbog tebe.. pok. Kema i D avorina volim Sarajevo. Srećna ti nova godina koju slaviš u svoj rodni grad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: