Novi spot Zdravka Čolića “Ničeg nije bilo između nas“

Foto by: Aleksandar Kerekeš


Pjesma „Ničeg nije bilo između nas“, koja je osvojila publiku u regionu, peta je numera sa novog albuma Zdravka Čolića koja je dobila svoju filmsku ilustraciju.

Novi spot mozete pogledati zvanicnom Youtube kanalu Zdravka Čolića.

Ekipa Čolićevih saradnika odlučila se da ekranizaciju pjesme koju potpisuje Aleksandar Sretenović, aranzman Nikša Bratoš uradi upravo na filmski način.

“Senzualnost scena koje smo snimali, do sada nijesu viđene u Zdravkovim spotovima. Morali smo unijeti magiju provokacije, zavođenja, priču koja će do kraja spota držati gledaoce u neizvjesnosti“- kaže Aleksandar Kerekes Keky, reditelj koji svoj vizuelni pečat ostavlja i na ovom video spotu.

Priča o mladom bračnom paru, koji prolazi kroz emotivna iskušenja i krizne trenutke snimana je u Novom Sadu.

“Prilikom slušanja ove pjesme sa saradnicima, znali smo da će ona definitivno dobiti svoj spot i da on mora biti drugačiji od ostalih jer tematika teksta to iziskuje“- rekao je Čolić.

Ulogu supruge, mlade pijanistkinje, na maestralan način iznijela je Agneta Azirović, dok je njen partner koga tumaci Ivan Papić, u roli zgodnog profesionalnog plivača, zadužen za scene intrige i zavođenja sa sjajnom Helen Babić.

U okviru regionalne turneje “Ono malo sreće“ Zdravko Čolić odrzaće koncerte U Zagrebu u Areni 20. oktobra, Tuzli, Dvorana Mejdan 3. novembra, i Skoplju – Arena Boris Trajkovski 10. novembra.

Uživajte u novom spotu.

Preuzeto sa
http://www.antenam.net/kultura/96463-novi-spot-zdravka-colica-niceg-nije-bilo-izmedju-nas

10.10.2018 13:12 > 13:12 | Postavio/la: Ana Ašanin

%d bloggers like this: