Karte za drugi koncert u Areni su u prodaji !!!

ZDRAVKO ČOLIĆ RASPRODAO BEOGRADSKI KONCERT! PLANULA ARENA!

ZAKAZAN DRUGI KONCERT – 30-11-2019

Najveća zvezda naše muzičke scene Zdravko Čolić rasprodao je Štark Arenu u rekordnom roku! Zbog nezapamćenog interesovanja Čola je zakazao za 30. novembar još jedan koncert u Areni! Hiljade obožavatelja nije časilo časa da kupi karte kako bi uživalo u pesmama svog omilljenog pevača, pa zato i ne čudi što ih je više od 16.000 „nestalo brzinom svetlosti“ . Karte za drugi koncert su od danas (7. oktobar) u prodaji po istim cenama.

Informacije i online prodaja karata:

https://www.tickets.rs/program/zdravko-colic-1334

Muzička legenda, jedna od retkih koja se može pohvaliti rasprodatim koncertima na drugom kraju sveta, održao je nezapamćene koncerte po Americi, a kruna turneje „Ono malo sreće“ i najveći spektakl na kojem će da „gori vatra“ desiće se 29. i 30. novembra u Beogradu! Osim novih hitova „Tebe čuvam za kraj“, „Niceg nije bilo izmedju nas“ i „Ono malo sreće“, publika će uživati i u bezvremenskim klasicima „Mađarica“, „Stanica Podlugovi“, „Ti si mi u krvi“ „Ružice moja ruška“, „Pjevam danju, pjevam noću“, „Ti živiš u oblacima mala“…

„Jedva čekam da ponovo zapevam u Beogradu! Prošlo je pet godina od poslednjeg druženja sa divnom publikom i vreme je da ponovimo! Stvarno sam se uželeo! Sretan sam i sa velikim nestrpljenjem čekam 29. i 30. novembar. – rekao je legendarni Zdravko Čolić, koji se javio iz Amerike gde je upravo završio svoju više nego uspešnu turneju.

Izvor: Superkoncert d.o.o

%d bloggers like this: