Dva koncerta u Skoplju !!!

Најголемата музичка ѕвезда на овие простори, легендарниот Здравко Чолиќ оваа есен ќе одржи голем концерт во Скопје!
10. ноември е датумот резервиран за незаборавна дружба со миленикот на сите генерации. Локација е Вип Арената Борис Трајковски.

Влезниците може да се набават преку продажната мрежа на www.kupikartizase.com.

https://www.kupikartizase.com/Events/zdravkocolic_skopje2018

Zbog velikog interesovanja, potvrdjen je i datum za drugi koncert Zdravka Colica u Skoplju – 17. novembra

 

 

 

%d bloggers like this: