Doček Nove godine u Novom Sadu uz Zdravka Čolića

2017-2Novosađani i njihovi gosti Novu godinu će na gradskom trgu dočekati uz Zdravka Čolića, koji je rekao da je prihvatio poziv gradonačelnika Miloša Vučevića i da će ove godine pevati za znatno manji honorar nego prethodnih godina.

„Posle devet godina se vidimo ponovo u ovom gradu na trgu za doček“, rekao je Zdravko Čolić podsetivši da je poslednji put na centralnom gradskom trgu u Novom Sadu nastupio za doček 2008. godine.

„U Novoj godini ću, kao što to uvek i radim, ljudima poželeti zdravlja, ljubavi i mir na ovim prostorima“, rekao je Čola i dodao da će na repertoaru biti brže pesme prilagođene zimskom vremenu kako bi se publika „zagrejala“.

„Volim Novi Sad, volim Vojvodinu i onda haj’mo ponovo posle devet godina da se družimo na trgu. Odradićemo maksimalno, biće puno ljudi, ako još i vreme posluži mogao bi to biti sjajan doček“, poručio je pevač.

Za doček pravoslavne nove godine 13. januara na Trgu slobode će nastupiti poznati trubački orkestar Bobana Markovića.

Kaže da Novu godinu najviše voli da dočekuje u vikendici sa prodicom i prijateljima, ali da svaki organizovani doček podrazumeva da će zapevati. Proteklih godina je za Novu godinu najčešće pevao na trgovima u Crnoj Gori, jer je, kako je objasnio, Crna Gora do sada to najbolje organizovala.

Ggradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević rekao je da Novosađane očekuje spektakularan doček na četiri lokacije i da se očekuje veliki broj gostiju iz inostranstva, jer „nema niko u bližoj okolini ovakav doček i takve zvezde“.

On je dodao da je posetiocima ponuđen različit sadržaj za ljude sa različitim ukusom napominjući da, kao i prethodne godine, Grad Novi Sad neće snositi troškove organizacije Nove godine iz budžeta, već će svi izvođači biti plaćeni od strane sponzora.

%d bloggers like this: