Dan državnosti Crne Gore sa Zdravkom 12. jula u Podgorici

Legendarni muzičar Zdravko Čolić nastupiće 12. jula na Trgu Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici. Koncert, u čast Dana državnosti Crne Gore, dogovoren je tokom susreta koji je Čolić imao sa gradonačelnikom Glavnog grada Slavoljubom Stijepovićem.

podgorica2015

Na taj način će 12. jula, uz hitove najveće muzičke zvijezde s naših prostora i vatrometom u ponoć, na spektakularan način biti dočekan i proslavljen jedan od najznačjnijih datuma u bogatoj istoriji Crne Gore – 13. jul, Dan ustanka i međunarodnog priznanja države Crne Gore.

Pored prisustva velikog broja građana Podgorice i svih gradova Crne Gore, očekujemo i prisustvo velikog broja ljubitelja Zdravka Čolića i prijatelja Podgorice i Crne Gore iz čitavog regiona, saopštili su iz PG biroa.

“Podgorica će 12. jula nesumnjivo biti epicenter najvećeg muzičkog spektakla na Balkanu, kojem će prisustvovati  visoke zvanice iz političkog, kulturnog i sportskog života iz okruženja. Glavni grad poziva sve građane Podgorice, Crne Gore i regiona da se pridruže proslavi Dana državnosti i svojim prisustvom uveličaju veliko slavlje koje će se sigurno dugo pamtiti”, navode iz Glavnog grada.

Osim gradske uprave, organizatori i pokrovitelji ove manifestacije su prijatelji i partneri Glavnog grada Podgorice.

Čolić, za Dnevnik TVCG, kaže da se raduje koncertu u Podgorici. Očekuje veliki broj posjetilaca iz Crne Gore i regiona.

“Dugo me, stvarno, nije bilo na jednom ozbiljnijem koncertu. Volio bih da koncert bude na najvišem nivou. Dogovorili smo se za koncert 12. jula, da uđe u 13. juli, Dan državnosti Crne Gore, čemu se ja posebno radujem”, kazao je Čolić.

Čini mi se da bi to moglo biti jedno jako lijepo nedjeljno veče, kazao je Zdravko Čolić, najpoznatije muzičko ime ovih prostora.

%d bloggers like this: